Over ons

E-Musketeers


E-Musketeers is het kind van een gezellige zomeravond, een glas rode wijn en heerlijk vers gedraaid ijs.

De lijm in dit trio wordt gevormd door Niky. Niky en Hannelore leerden elkaar in 2017 kennen bij These Days. Als performance marketeer was Niky de wind onder haar vleugels, toen ze als Strategic Planner & Social Media manager onder andere de vloer bij Telenet onveilig maakte.

Al snel ontdekten ze hun liefde voor eerlijke en oprechte raad, waar je als klant zelf mee aan de slag kan. Kortom: geen gezever. Kort nadat Hannelore aan de slag ging als E-commerce manager bij Veritas, volgde ook Niky. Samen vormde ze een sneltrein die de webshop van Veritas helemaal op de kaart heeft gezet.

Aan de andere kant van dat spectrum hebben we Bram, die al sinds 2011 freelance webdesigner is en waarvoor het internet geen geheimen meer kent. Hij kreeg vaak de vraag om, naast het bouwen van een webshop of website, ook de digitale marketing te verzorgen. Op zoek naar de juiste persoon om dit puzzelstukje te voorzien, kwam hij terecht bij Niky.

Flash forward naar de zomer van 2019, waar een toevallige opdracht de drie bij elkaar bracht.


Contacteer ons

Over ons


Wij zijn een team van ervaren en welbespraakte freelance musketeers. Samen strijden wij voor een mooier weblandschap en een betere online klantenervaring. Iedereen binnen ons team heeft zijn specifieke vaardigheden. Het zijn het samenbrengen van deze vaardigheden en de professionele samenwerking die zorgen voor een serieuze meerwaarde.

Even voorstellen:

Hannelore is gespecialiseerd in E-commerce en alles wat daarrond komt kijken. Ze stond mee aan de wieg van de eerste webshop van modemerken CKS, Fred & Ginger en Ginger. Daarna werkte ze een aantal jaar bij These Days (vandaag beter gekend als Wunderman Thompson Antwerp) als campaign marketeer. Daar verzorgde ze onder andere de social media campagnes van Telenet en JBC. Sinds 2 jaar werkt ze als E-commerce manager bij Veritas. Haar focus ligt dus voornamelijk op E-commerce en het optimaliseren én rendabel maken van je webshop.

Niky werkte als digital marketeer bij verschillende grote reclamebureaus en aan klantenzijde bij Veritas als ‘online hero’. Hij kent alle Google tools als de beste en begeleidt ook studenten online marketing. Ook e-mailmarketing behoort tot een van zijn sterkten.

Bram is een ervaren webdesigner die zowel websites kan ontwerpen, bouwen en coderen. Daarnaast heeft hij ook een passie voor print. Aan de hand van snel ladende en responsieve websites verovert hij samen met de klant het internet. Een strategisch plan, semantische code en goede SEO zijn hierbij van onschatbare waarde.


Contacteer ons